Werkwijze - GECERTIFICEERDE KATTENOPPAS UTRECHT EN OMSTREKEN.

Ga naar de inhoud

Werkwijze

Hoe werken wij?

Het Kennismakingsgesprek
Na een afspraak voor een bezoek aan huis of voor een wandeling met uw hond voor een eerste kennismaking kunnen we afspreken hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen.
Het is voor mij erg belangrijk om te zien hoe u met uw huisdier omgaat en van u te horen hoe u de zorg tijdens uw afwezigheid zou willen zien. Op die manier kan ik ook zien hoe uw huisdier op u en op mij reageert. Het is voor mij natuurlijk belangrijk om te zien en te weten wat de individuele eigenaardigheden van uw huisgenoot zijn, en wat u zelf gewend bent om hier mee te doen of om op te reageren (of te negeren)

U kunt na dit kennismakingsgesprek nog eens rustig nadenken over wat verder wilt. Dat is natuurlijk wederzijds, want we moeten natuurlijk wel gezamenlijk een goede zorg bieden. Dat wil zeggen dat wanneer het gaat over uw hond, dat deze bijvoorbeeld ook in een groep moet passen, wanneer u kiest voor bijvoorbeeld groepswandelingen. Voor korte uitlaatwandelingen in uw eigen omgeving ligt dit natuurlijk wat makkelijker. Het komt natuurlijk ook voor dat een kat, of ander huisdier zich helemaal terugtrekt op zolder en hier misschien wel helemaal wegkwijnt van heimwee naar u. Hierbij moeten we natuurlijk tot een juiste benadering kunnen komen, zodat u ook echt het idee heeft dat uw huisdier daadwerkelijk beter af is dan het geval zou zijn wanneer u deze naar een pension zou brengen.

U kunt in principe bij onze eerste kennismaking al afspraken met mij maken.

Hierbij is wel een contractondertekening nodig, waar het gaat om gemaakte afspraken, zoals de sleutellbeheer.

Terug naar de inhoud