Information - GECERTIFICEERDE KATTENOPPAS UTRECHT EN OMSTREKEN.

Ga naar de inhoud

Information

Professionele blik

Een professional kijkt niet, maar observeert. Door onze Kritische blik en een grote hoeveelheid vakkennis zien wij snel wat er mogelijk aan uw huisdier mis is.

Professionele Kattenverzorging

Hoe ziet onze kattenverzorging eruit. 

Tijdens uw vakantie, een dagje of een weekendje weg, wordt uw kat in zijn eigen vertrouwde omgeving door ons professioneel verzorgd. De kat ervaart geen reisstress en hoeft niet te wennen aan een nieuwe omgeving. De dagelijkse routine hoeft niet onderbroken te worden en de kat zal zo een minimale hoeveelheid (vakantie)stress ervaren. Dat is prettig voor de kat en een geruststellende gedachte voor de eigenaar.

Wij komen in overleg met u één of tweemaal per dag bij u aan huis om uw kat(ten) te verzorgen: Eten geven, vers drinkwater en de kattenbak schoonmaken. Indien afgesproken kan de oppas ook tijd inruimen om met de kat(ten) te spelen en te knuffelen.

Verzorging van andere kleine huisdieren is in overleg mogelijk, bijvoorbeeld een konijn, cavia of vissen.
Bij thuiskomst vindt u een notitie van de oppas, waarin verteld wordt of er bijzonderheden
zijn geconstateerd en hoe het oppassen verlopen is.

U hoeft trouwens niet afwezig te zijn voor onze kattenoppas diensten, want wij verzorgen uw kat ook, in het geval u hier zelf niet meer voor kunt zorgen. Wij doen dit ook bij ouderen, invaliden en gehandicapten. 

Extra Service

Medicijnen en Post en planten.

Wanneer uw kat medicatie nodig heeft, dan kan de ervaren oppas deze vanzelfsprekend toedienen. Wij houden er rekening mee, dat sommige medicijnen op vaste tijdstippen gegeven dienen te worden. Insuline is daarvan een goed voorbeeld. Met andere woorden: de kat of poes, krijgt de verzorging en aandacht die hij / zij gewend is!


Als extra service, tijdens uw afwezigheid, worden de post en planten verzorgd.


Weekend, dag, week

Wanneer?

U kunt per dag, week, een weekend of meerdere weken van onze diensten gebruik maken. Daarnaast kunt u kiezen voor één of twee maal per dag een bezoek aan uw poes of poezen. (zie onze tarieven). Lange perioden zijn meestal wat goedkoper.
We gaan er wel altijd vanuit dat uw kat(ten) in één woning dus 1 gebouw leven. Bezoektijden spreken wij met u af.

Regio Utrecht

Waar? 

Naast de wijken Hoograven, Lunetten, Rivierenwijk, Kanaleneiland, komen wij ook in de andere Utrechtse wijken Overvecht, Tuindorp, Tuinwijk, Tolsteeg etc. en Nieuwegein.
Hiervoor geldt wel een kilometervergoeding van € 0,21 per km.

Goed om te weten

Belangrijk! 

Mocht uw kat tijdens uw afwezigheid medische zorg nodig hebben, dan wordt de eigenaar of contactpersoon hiervan op de hoogte gebracht en kan de oppas eventueel met uw kat naar de dierenarts. Mocht er een omstandigheid zijn dat u niet bereikbaar bent, maar onze oppas toch van mening is dat er dierenzorg door een dieren arts nodig is, dan kan er beslist worden hiervoor kosten te maken. Deze kosten van de dierenarts en de door ons gemaakte kosten komen voor uw rekening. 

Werkgebied aan huis service

...Informatie Opvang
verzorging aan huis poes katten
konijnen en hamsters
Cavia's

Tijdens afwezigheid

weekendje weg
Veilig en betrouwbaar
vakantie oppas katten...  
Terug naar de inhoud