Faq - GECERTIFICEERDE KATTENOPPAS UTRECHT EN OMSTREKEN.

Ga naar de inhoud

Faq

Voor onze Hondenuitlaatservice bezoek aub onze veel gestelde vragen pagina >> HIER

Hoe gaat Kattenoppas Utrecht om met persoonlijke informatie?.

Kattenoppas Utrecht gaat uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk met alle gegevens om die wij van u ontvangen. Deze gegevens zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld. Uw informatie zal alléén gebruikt worden om zo goed mogelijk voor uw huisdier te kunnen zorgen.

Is Kattenoppas Utrecht aangesloten bij een branche organisatie?

Wij voldoen aan de volgende criteria maar is niet aangesloten bij een branche organisatie;
- Inschrijving Kamer van Koophandel
- Gediplomeerd
- A.P.K. gekeurde bus
- Wekelijkse reiniging en ontsmetting van de bus
- Ventilatie en gescheiden hokken
- WA. bedrijfsverzekering


Als er een ongelukje gebeurd wie is er dan aansprakelijk?

Volgens het Nederlands Recht is de eigenaar ten alle tijden aansprakelijk voor schade, die zijn hond toebrengt. Dit geldt ook als u uw hond mee geeft aan een ander. U bent als eigenaar altijd aansprakelijk voor de schade die uw hond aanricht. U dient dus een WA-verzekering te hebben,waarin uw hond is opgenomen. Kattenoppas Utrecht heeft een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die overige schades dekt.


Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Annuleren dient telefonisch te gebeuren op ons telefoonnummer of via email. Wanneer een contract is ondertekend bent u altijd administratie kosten verschuldigd.


Eerst kennismaken! Hoe gaat dat?

Kattenoppasutrecht wil graag eerst even kennismaken met u en uw hond(en). U kunt ons aanmeldingsformulier op onze site www.kattenoppasutrecht.com invullen of u maakt een telefonische afspraak.Tijdens onze kennismaking we samen tot afspraken komen. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer een uur.

Krijgt mijn kat of hond ook persoonlijke aandacht?

Elke kat of hond krijgt zijn aai en knuffels, een vriendelijk woord en aandacht bij ons elk bezoek. Wij proberen spelenderwijs contact met uw huisdier te krijgen, wanneer deze niet spontaan naar ons toekomt. Wanneer we uw huisdier kunnen en mogen oppakken, dan doen we dat en knuffelen alsof het onze eigen huisdieren zijn.

Onze kat of  hond heeft medicijnen nodig. Kan dat bij Kattenoppas Utrecht?

Zet de medicijnen en een duidelijke instructie klaar. Wij zullen de medicijnen op de juiste wijze toedienen.

Wat zijn Algemene Voorwaarden?

Algemene voorwaarden, ook wel eens aangeduid als "kleine lettertjes", zijn voorwaarden die gelden voor overeenkomsten die de gebruiker met Kattenoppas Utrecht sluit. Ze worden bij de overeenkomst toegevoegd als bijlage en maken dus deel uit van de overeenkomst die u met ons sluit.

Heeft u nog vragen?

Bel ons of stel uw vraag via ons emailadres.

Terug naar de inhoud